Färganalys, stilanalys och makeup i mer än 30 år

Funderar du på att göra en färganalys, stilanalys eller makeup?

Jag har arbetat med mode och skönhet hela mitt liv, från början med inköp och försäljning av modekläder och senare med sömnad och mönsterkonstruktion. Jag har sedan början av 1970-talet arbetat med hudvård, kosmetik och parfym.

Jag köpte mitt första parfymeri 1976 och har sedan dess varit min egen. Jag som så många andra läste Carol Jacksons bok Vacker med färg med originaltiteln Color Me Beautiful som kom 1984 och som handlade om att "hitta dina färger". En utmärkt vidareutbildning för mig som ville mer. Färganalys, stilanalys, makeup och garderobsplanering blev en naturlig fortsättning.

Ulla Pallin
Färganalys
Makeup
Makeup
Stilanalys

Första färganalysutbildning gjorde jag 1988 enligt Color Me Beautifuls, årstider koncept och som följdes av många fler. Den första utbildningen "Personliga Färger metoden" och som jag fortfarande arbetar med gjorde jag 1992.

Mitt kunnande har sedan dess kontinuerligt finslipats vad gäller färg, stil och makeup. Jag har ett nära samarbete med Doris Poser som har skrivit boken Alltid rätt klädd (Always in Style 1987). Samarbetet startade 1993. Sedan länge utbildar jag blivande och redan verksamma färg, makeup och stilrådgivare.

På uppdrag av privatpersoner och företag har jag på olika platser och miljöer arbetat med färganalys, stilanalys, och makeup. Inköp och garderobsplanering med budgetansvar har ingått i de tjänsterna.

Det är företag som Kanebo, Esteé Lauder, NK, SVT, Trygghetsrådet för att nämna några.

Du som vill göra färganalys, makeup, stilprofil och garderobsplanering kan vända dig till mig.

Låter det intressant?

Vill du göra en färganalys, stilanalys, makeup eller garderobsplanering? Kontakta mig så diskuterar vi mer.

Ulla Pallin DFDF  | Stockholm  |  Tel: 08-20 41 50 | Integritetspolicy