Färganalys - Personliga färger - En unik och finstämd metod

En färganalys hos mig innebär ett möte med noggrann färgbestämning av hud, ögon och hår, allt för att få ett så exakt resultat som möjligt.

Efter färganalysen kan den som vill få sina färger sammanställda i en personlig färgpalett i form av en plånbok med behändiga tygprover samlade i en färgguide. Färgguiden är lätt att hantera liksom att ha med i handväskan, fickan eller i handskfacket.

Personliga färger metoden som jag använder följer inte den traditionella formen av färganalys som indelar människor i årstider. Utan personliga färger är en unik metod för färganalys, licensierad och hittagen från England.

Med personliga färger metoden får du rätt underton, djup och klarhet på din färgpalett med hänsyn till din egen hudton, dina ögon och din hårfärg. Alla är vi unika och har en egen uppsättning av färger som ger utrymme för en mängd variationer.

Färgguiden är ett utmärkt hjälpmedel när du ska handla kläder och makeup.

Är du intresserad av att göra en färganalys eller att uppdatera dina färger Kontakta mig!

Hur fungerar färganalys idag?

Vi har under en lång period uppmanats att hålla distans. Jag har haft och har paus med personliga möten, men jag har ändå fortsatt göra färganalyser

Färganalys

Låter det intressant?

Vill du göra en färganalys, stilanalys eller få rådgivning? Kontakta mig så diskuterar vi mer.

Ulla Pallin DFDF  | Stockholm  |  Tel: 08-20 41 50 | Integritetspolicy | Frågor & Svar